Ik bied in deze corona tijd 30 minuten sessies vrijblijvend aan.

De corona situatie 

De wereld is binnen een paar weken drastisch veranderd. De ontwikkelingen gaan snel en maatregelen veranderen met de dag. De wereld is in de greep van het Corona virus. Waar aanvankelijk door sommige gedacht werd: “waar doen we nou zo moeilijk over, het is toch een gewoon griepje”, weten we nu wel beter. De overheid heeft op basis van wetenschappelijk advies drastische, maar de nodige maatregelen genomen in een poging de corona pandemie in te dammen. We werken nu allemaal zoveel mogelijk thuis. 

Er is onzekerheid over onze gezondheid en die van vrienden en familie. Familie in bejaardentehuizen of ziekenhuizen mogen niet bezocht worden. Je mag niet oppassen op je kleinkinderen. Misschien woon je alleen en is door de quarantaine de contacten met de buitenwereld geminimaliseerd. We worden teruggeworpen op onszelf.
Misschien heb je behoefte aan een luisterend oor. We merken hoe zeer we andere mensen om ons heen nodig hebben. Hoe fijn het is om in verbinding met iemand te zijn.

En hoe is het voor mensen in een tehuis die geen bezoek mogen ontvangen. Als je dementie of alzheimer hebt begrijp je dit waarschijnlijk niet. Voor familieleden kan dit moeilijk en pijnlijk zijn. Want hoe langer je wegblijft, bestaat er de mogelijkheid dat ze zich in de steek gelaten voelen of je niet meer herkennen. Ik weet dit uit ervaring.

Nog maar niet te spreken over opname in de intensive care en dat er geen of nauwelijks bezoek mag komen. Net in deze tijd wil je bij je dierbare zijn, hun nabijheid voelen, gewoon hun hand vasthouden en laten weten dat ze er niet alleen voorstaan. Wat afschuwelijk als je geen “live” afscheid van je dierbare hebt kunnen nemen.

Het zijn bijzondere tijden en dit vraagt om anders denken. Ik heb besloten dat ik 30 minuten gesprekken vrijblijvend aanbiedt gedurende deze tijd. Mocht je hiervan gebruik willen maken om over jouw situatie te praten, neem dan gerust contact op. Dit kan via het contact formulier op mijn website www.palmyrabakker.nl/#contact  of telefonisch op 06-10144644 op maandag, woensdag en donderdag tussen 9 en 11 uur.